bay2sell.com si-a intins pepenii pe bordura
4 comentarii. Tu ce zici? | 658 vizualizari | Trimite acest articol pe e-mail
Haideti repede ca avem un alt Tarabagiu IT proaspat ce a pleznit precum un prezervativ plin de… idei.
Luati-l! E proaspat si insetat de sange.
Augustin Olarian
Augustin Olarian
Com. Corbii mari
Dambovita
RO
70000
RO
Phone: +40.0722826746
Email Address: inocent_host@yahoo.com
Cel putin asta are strategie de marketing! “Instant US$ 1000 at registration!” + un spam nesimtit.
from Ramona Feraliu rfmlr@yahoo.com
reply-to rfmlr@yahoo.com
to undisclosed-recipients <>
date Apr 26, 2007 1:25 AM
subject RE: O mai ai?Nu, nu mai e de actualitate, am vandut-o in urma cu cateva zile.
Am luat chiar mai mult decat ma asteptam si surpriza. am primit si un credit de 1000$ americani de la site-ul prin care am vandut-o.
este vorba de www.bay2sell.com daca vrei, poti sa te duci si tu acolo sa vinzi sau sa cumperi ceva. este un site international si primesti instant la inregistrare un credit de US$ 1,000.00
Eu am ramas putin uimita de serviciile lor. nu credeam ca exista asa ceva.
merita sa le folosesti.
incearca sa cumperi de acolo poate reusesti.
Sau daca mai ai ceva de vanzare, vindele acolo ca nu te costa nimic si vinzi sigur.
Uite intreprinzatorul roman unde era ascuns in aceasta frumoasa noapte de primavara…
4 comentarii. Tu ce zici?



bai asta care te day hacer.. plm… de bine de rau am avut initiativa sa fac ceva sa ajut lumea spre deosebire de altii.
NU MAI FII ANIMAL si protejaza-ti rasa ca maine poimaine mori.
In loc sa faci si tu o reclama frumoasa si sa apreciezi gestul si intentiile mele, tu incerci sa ma suji aici pe site-uri.
In cea ce priveste numele de mai sus, este cel care a cumparat domeniul http://www.bay2sell.com eu doar l-am preluat.
Si nu sunt un proaspat. daca eram un proaspat, ma apucam ca varza “de tine†si trimeteam de pe serverul meu si personalizam mailul respectiv. daca faceam asta a doua zi nu mai aveam site-ul si venea si garda peste mine.
Asa ca ar trebuii sa accepti ca orice ar face vre-o reclamatie, nu exista nicio proba palpabila si deci am facu pishu pe toata lumea care incearca sa faca rau reclamand un asa zis spam.
Spam este ala cand te contactez si iti spun sa cumperi ceva de la mine, sau mai e si varianta de spam care te duce pe un scam si atunci e mai grav. oara tu iti dai seama ca sunt printre putinii romani care fac spam ca sa ajute lumea?
Zi-mi si mie un site international de licitatii unde lasa romanii sa vanda GRATIS? majoritatea interzice romanii.
deci? cine e bulangiu acum? eu ca fac un bine romanilor si ii tin in contact cu lumea din strainatate, sau tu ca nu ai loc de bunatatea mea?
Personal sunt sigur ca te-a impresionat lucrarea mea, mai ales scrisoarea pe care ai primit-o, altfel nu iti bateai capu sa si cauti ce si cum, si mai ales sa postezi pe un forum.
oricum, tinand cont ca lumea vede linku, intra pe http://www.bay2sell.com si vede ce servicii primesc GRATUIT, si atunci se inregistreaza sim ei si mie imi creste site-ul.
ca sa nu mai zic de faptul ca postarile pe forumuri imi creste rankingul pe google. deci la o adica iti multumesc pentru reclama.
oricum, mi-a luat 4 zile sa fac indexarea la tot site-ul sa il pot baga pe google, si cred ca saptamana care vine ii dau submit si intr-o luna o sa te cam lovesti de site-ul meu pe mai toate motoarele de cautare. Site-ul nu are decat 6 milioane de linkuri/keywords. adica destul de mult.
oricum, daca nu vrei sa dai de site-ul meu pe google, incearca sa eviti cautarile in limba engleza.
incearca in araba ca inca nu am sumbmituri.
Dar cand fac rost de vre-o cateva mii de euro, traduc site-ul in vre-o 20 de limbi si atunci cred ca o sa iti faci motorul tau propriu de cautare.
P.S am facut site-ul asta mai mult pentru mine pentru ca pe ebay suspenda contu in cateva zile daca esti roman si incerci sa vinzi ceva.
Parerea mea? Pana la a ma impresiona, strange pepenii, invata limba romana, dezvolta-ti putin vocabularul si mai trage o fisa.
rfmlr@yahoo.com.?
Cine este Ramona Feraliu ? Ce e cu spamurile astea nesimtite?
rfmlr@yahoo.com ? ce spamuri nesimtite sunt astea ?